Luokka arkisto: Pillusta

Päivän ajan italialainen orgasmi

nimittäin. Kahden pienen lapsen äitinä Lisa Fogarty huomasi, että itsetyydytys jäi yleensä päivän viimeiseksi askareeksi, kun lapset oli saatu nukkumaan.  Päivittäinen itsetyydytyssessio ei välttämättä sovi kaikille, mutta suosittelen ehdottomasti tekemän sitä kolmesti viikossa. Mainos, me olemme kaikki kiireisiä ihmisiä, joilla on paljon tekemistä. Masturbointi ei osoittautunut myöskän haitalliseksi parisuhteen seksielämälle, vaan virkisti sitä, vaikka hänestä ensin tuntuikin oudolta kertoa miehelleen päivittäisestä puuhastaan. Helsingin Sanomat haastatteli tutkimuksen tiimoilta Väestöliiton tutkijaprofessoria. Viikon aikana nainen kertoo kokeilleensa myös vähemmällä käytölle jäneitä seksilelujaan, ja hän kertoo olevansa ärettömän onnellinen siitä, että hän teki niin. Jos pitäisi mainita yksi asia, jonka opin viikon aikana, se olisi se, että jokaisen naisen tulisi investoida seksilelukokoelmaan.

Nainen: Päivän ajan italialainen orgasmi

 Nyt kun viikko on ohi, opin kuinka tärkeä asia oman ajan löytäminen oikein. Tehtäviä ja deadlineja tulee aina. Alkuperäinen kuljetuskotelo mukaan, toinen lukko rikki. Kiireestä huolimatta Egle piti kiinni haasteesta ja se opetti hänelle paljon. Lisa Fogarty/haku/?querylisafogarty kirjoittaa, kokeilustaan, jossa hän harrasti itsetyydytystä joka päivä kuukauden ajan. Mutta hankittuani niitä itselleni joka ikinen päivä, aloin kaivata seuraavaa itsetyydytyssessiotani enemmän kuin mitän. Kiireistä elämä viettävä Egle huomasi yllätyksekseen, että oman ajan löytäminen tuotti usein haasteita. Juu, juu, siitä vain valitsemaan. Valmis, Lisa Fogarty kirjoittaa jutussaan. No ei nyt aivan. Seksi ja parisuhde, mainos, mainos, käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Tästä loistava kesäpeli leirinuotiolle tai laiturin nokkaan. Sisältö jatkuu mainoksen alla, vännetän siis rautalangasta. Voidaan myös toimittaa matkahuollon kautta ostajan maksaessa kulut. Tutkijoiden mukaan joka nainen voi saada orgasmin, jos klitorista, naisen erogeenisinta aluetta, kosketellaan tarpeeksi "tehokkaasti".

Orgasmi: Päivän ajan italialainen orgasmi

Uuden italialaistutkimuksen mukaan kaikki aiemmin opittu voidaan unohtaa: orgasmin saa vain klitorista stimuloimalla. Masturbointi ja kumppanin kanssa harrastettu seksi eivät tietenkän sulje toisiaan pois, mutta ensin kannattaa ottaa onni omiin käsiinsä. Hän ei myöskän kärsinyt kokeilunsa myytävät asunnot töölö valkeakoski aikana kertaakaan unettomista öistä, vaan orgasmi auttoi hänet uneen stressaavankin päivän jälkeen. Kehosi, mielesi ja seksielämäsi tulevat kiittämän, nainen toteaa. Koesoitot ja nouto Viherlaaksosta. Viikon lopussa olin lisännyt mukaan hieman nännien stimulointia ja g-pisteen ja klitoriksen saman aikaista koskettelua.

0 vastaus “Päivän ajan italialainen orgasmi

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *