Luokka arkisto: Pillusta

Päivän elisa tallinnan yöelämä

päivän elisa tallinnan yöelämä

yöelämän, paikalliseen kulttuuriin ja kotiinviemisiin liittyen. Se on kuitenkin mahdollista Tallinnassa, sillä kaupungin päkirjaston kellarissa sijaitsee pubiravintola, jonka monipuolinen olutvalikoima ilahduttaa. BBC, joka on saanut kopion oppaastam/news/uk-politics haltuunsa. Siinä tapauksessa meillä on sinulle hyviä uutisia. Lue myös: Tunnelmia Tallinnan joulumarkkinoilta, talvisen Tallinnan lumoa 7 vinkkiä päiväreissulle. Kesällä Pada muuttuu vehreäksi puutarhaksi, jossa on useita huoneita/saleja ja baareja, joten arktisessakaan kesäsässä ei tarvitse olla taivasalla. Tallinnan Raatihuoneentorin läheisyydessä sijaitsevan llelokaal Prgun nimi viittaa manalaan, ja kellarikerroksen punasävyisen ravintolan kabinetin valaistus ja tunnelma muistuttavat kieltämättä mielikuvia manalasta. Lue lisä Telliskivestä Isyyspakkaus-blogista Lue lisä F-hoonesta ja Kivi Paber Kärid -ravintolasta Sillä sipuli -blogista Lentosatama Vesilennuki 6 Lentosatama on näyttävästi toteutettu merimuseo, jossa viihtyvät niin perheen pienimmät kuin aikuisetkin.

BBC: Brittisotilaat: Päivän elisa tallinnan yöelämä

Älä anna ravintolan koon hämätä hyvänä iltana Mustassa Puudelissa bilettä satoja tanssijoita. Yllä mainituista Studio ja Prive on suunnattu nuorelle asiakaskunnalle. Se onnistuu Peekri Salong-baarissa, joka on auki kaikkina päivinä ympäri vuorokauden. Sinilind sijaitsee sekin Mürivahella. BBC: Brittisotilaat saivat opaskirjan Tallinnaan vinkkejä strippibaareihin ja väite suomalaisten suosikkijuo.

Videos

Wmv.91.

Ennen: Päivän elisa tallinnan yöelämä

Koplin kaupunginosassa sijaitseva baari tarjoilee myös lounasta. Erinevate Tubade Klubi (Erilaisten huoneiden klubi). Mainos pättyy, lisäksi oppaassa kerrottiin, että kaikilla klubeilla on tarjolla yksityishuoneita henkilökohtaisia tansseja varten. Vana Villemi Pubi, jos Tallinnassa ollessasi kaipaat aitoa brittitunnelmaa, suuntaa Vana Villemiin. Joulumarkkinat, tästä ei ehkä varsinaisesti tarvitse vinkata, sillä jos olet matkustamassa Tallinnaan noin marraskuun viimeisen viikonlopun ja loppiaisen välisenä aikana, olet varmasti tietoinen joulumarkkinoista. Kuldkerakelder, kuldkerakelder-baari tarjoaa mahdollisuuden viettä iltaa tallinnalaisen asuintalon kellarissa, jonka baari on vielä Neuvostoliiton peruja. Monet niistä toimivat pop up -periaatteella. (14.1.2018 saakka joka tutustuttaa kävijän meripelastajien maailmaan. Lue lisä Tallinn Legends -elämysteatterista Metallia matkassa -blogista. Näyttely on käytännönläheinen, eli siellä voi kokeilla esimerkiksi laskeutumista putkea pitkin pelastusveneeseen (eräs isompi lapsiporukka piti tätä eränlaisena liukumäkenä ja kiipesivät putkeen aina vain uudelleen, mutta mutta myös aikuisten kannattaa kokeilla!) tai kiivetä pelastushelikopteriin. Llelokaal Prgu, Rütli. Hurja osuus on se, että 175 korkeudessa, tornin ulkonevalla lipalla päsee myös kävelemän turvavaljaat pällä toki. Tanssimusiikin underground-skene, tallinnassa on kuitenkin myös erittäin pirteä tanssimusiikin underground-skene, ja uusia baareja ja klubeja avataan tämän tästä. Kaikki juhlat vaikuttavat lopulta pättyvän Singles Partyyn (Vallaliste Pidu), joka yleensä kerä koolle tuhansia ihmisiä, jotka eivät välttämättä ole sinkkuja mutta jotka haluavat tempaista kannat kattoon ja tanssia läpi yön. Mainos (Teksti jatkuu alla). Edellisestä F-hoone-käynnistä on tosin jo aikaa, ja netissä on viime aikoina tullut vastaan varsin kriittisiäkin arvioita. Päivitetty versio samasta ideasta on hieman varttuneemman väen. Oiva kesäjuhlintakohde on myös Telliskiven sydämessä sijaitseva Peatus, jonka tanssilattia on rakennettu kahden neuvostoaikaisen junanvaunun väliin!

Päivän elisa tallinnan yöelämä - Nähtävyydet ja aktiviteetit

Suur-Karjan ja Pärnu maanteen kulmasta löydät kiehtovan cocktail barin Whisper Sisterin. Kohtuotsan näköalatasanne Kohtu 12, Toompean mäki Kohtuotsan näköalatasanteelta on otettu ne kaikki upeat kuvat Tallinnan vanhastakaupungista, joissa taivasta kohti kurottavan Olavisten kirkon tornin ympärille levittäytyy rypäs värikkäitä taloja. Silti jotkut kohteet ovat pystyneet vakiinnuttamaan asemansa ja muodostavat vankan perustarjonnan kohteista, joissa tarjoillaan hyvä musiikkia moneen eri makuun. Kiinnostavimpia ovat vaihtuvat modernin taiteen näyttelyt, mutta klubi saattaja kukko tikkari lähellä outokumpu kyllä perusnäyttelyiden vanhempaakin taidetta jaksaa käydä ihailemassa. Drinkkien sekoittamisen taide ja uudelleen herännyt kiinnostus cocktaileita kohtaan on vallannut Tallinnan. Olutvalikoima on yksi kaupungin monipuolisimpia. Näyttelyn kohokohta on virolainen sukellusvene Lembit, jonka sisälle päsee kiipeämän. Kaupungin ilta- ja yöelämä on vilkas ja monipuolinen. Ja hienot maisemathan sieltä ylhältä avautuu. Oletko lähdössä viettämän perjantai-iltaa Tallinnassa? Mustavalkoisiin asuihin sonnustautuneet tarjoilijat kantavat mukanaan käsirautoja siltä varalta, että asiakkaat käyvät hankaliksi. Tänä päivänä palatsin tiloissa toimii Viron taidemuseo, jossa on esillä lähinnä ulkomaista taidetta. . Sulje, tÄNÄN.15, huomenna.18, ylihuomenna.11, viimeisimmÄT uutiset. Mauruse Pubi, Estonia puiestee. Eikä pidä unohtaa myöskän planetaariota, jossa Arna oppi viime kerralla. Saat tietoja tulevista tapahtumista ja uusista nähtävyyksistä sekä erikoistarjouksista suoraan sähköpostiisi! Cocktail-baarit Sen sijaan, että hikoilisit tanssilattialla, haluat ehkä mieluummin siemailla erinomaista gin tonicia? Kuva: Flickr / Dimitri Korobtsov, päivitetty:.2.2015. Lue lisä KGB-museosta Kohteena maailma -blogista. Esitys koostuu laadukkaasti rakennetuista lavasteista, runsaista äni- ja valoefekteistä sekä näyttelijöiden esityksistä. Mojo tarjoilee harvinaista soulia, varhaista rnb:tä sekä dancefloor jazzia, joskus myös funkia, skata ja boogieta. Vinkki: Ei kannata valita suomenkielistä opastusta, sillä näyttelijät eivät osaa suomea, vaan he ovat vain opetelleet suomenkieliset vuorosanat ulkoa. Telliskiven alueella toimii myös melko erikoinen ravintola. Keskellä puutarhan kukkaloistoa tönöttä upea barokkipalatsi, jonkaVenäjän tsaari Pietari I rakennutti aikanaan kesäasunnokseen. Sitä järjestetän parin kuukauden välein.

0 vastaus “Päivän elisa tallinnan yöelämä

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *